• foto
  • foto
sjena
banner banner banner banner banner banner

Vijesti iz poslovanja


PRIJAVA POREZA


Ministarstvo financija – Porezna uprava objavilo je „Obavijest o načinu podnošenja godišnje prijave poreza na dohodak i posebnom postupku utvrđivanja godišnjeg poreza na dohodak za 2015. godinu“. 
U njoj se ... detaljnije

sjena
sjena

POVOLJNA OBUKA ZA KOD95

Prijevoznici, iskoristite zimsko razdoblje za obuku vozača KOD95 koja je obavezna od 10.9.2016.Organizirana obuka u Udruženju obrtnika po povoljnijim cijenama.Nemojte čekati zadnji dan.Prijave na 222-394... detaljnije


KAMION
sjena

POVEĆANJE KUPOVNE MOĆI POVEĆATI ĆE PROMET OBRTNIČKIH TRGOVINA

Na 1. konstituirajućoj sjednici Ceha trgovine HOK-a održanoj 22. rujna u Zagrebu, članovi ovog Ceha osvrnuli su se na rad u proteklom mandatu te su utvrdili smjernice za daljnji rad Ceha u sadašnjem mandatnom razdoblju.

Ceh trgovine HOK-a u ovom mandatu radit će u sastavu Mladen Malta (predsjednik), Marija Subota (potp... detaljnije


KUPUJMO KOPRIVNIČKO
sjena

PRIJAVITE SE ZA SEMINAR "KAKO POSLOVATI U SR NJEMAČKOJ"

Hrvatska obrtnička komora (HOK), u suradnji s Obrtničkom komorom za München i Gornju Bavarsku (HWK), organizira seminar „Uvjeti poslovanja u SR Njemačkoj“, u srijedu, 4. studenoga, s početkom u 10.00 sati, u velikoj dvorani Matice hrvatskih obrtnika, Ilica 49, Zagreb.
Stav... detaljnije


SEMINAR
sjena

KAKO ZAŠTITITI OBRTNIKE OD DISOCUNTERA ODNOSNO TRG.LANACA

Partnerstvo proizvođača i trgovaca nužnost je modernog poslovanja, no za obrtnike trgovce je posebno zanimljiva regulativa koja pokazuje da se i u zemljama Europske unije može zakonima i odlukama lokalnih vlasti poduprijeti mala trgovina, a uz nju i drugi obrti u središtima gradova.Kao u Zagrebu, i u gradska središta drugih gradova u Hrvatskoj i ze... detaljnije

sjena
sjena
< natrag
banner banner banner

Anketa

Anketa:
Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
  Često

  Ponekad

  Rijetko

  Nikad

upis