• foto
 • foto
sjena
banner banner banner banner banner banner

Završni event GO! Poduzetnički panel + Blues Messenger party


PETAK 8.7.2016.// 20:00 NADALJE
GOVORNICI: Ivana Toth, Saša Miklošić, Bela Ikotić
PARTY TIME WITH. Blues Messenger

Koprivnički poduzetnik u suradnji s partnerom Udruženjem obrtnika Koprivnica provodi projekt ´Ready, Steady, Go!´. U sklopu projekta dosad su organizirali tri eventa, a u sklopu završnog, ´GO!´, koji će se održati u petak 8. srpnja organiziraju poduzetnički panel i party s grupom Blues Messenger.

Event počinje u 20:00 sati u atriju Doma mladih. Na poduzetničkom panelu svoje će priče ispričati Ivana Toth iz poduzeća iTi PARTNERI i Saša Miklošić iz projekta NANODIY. Na svojem će primjeru objasniti da u privatnom poslu ne ide uvijek sve ´ko po loju´, ali oni uporni, oni spremni pronaći pravi biznis za sebe, uvijek uspiju.
Bela Ikotić koordinator je projekata u Poduzetničkom inkubatoru BIOS Osijek. S prisutnima će podijeliti zanimljive priče o uspjehu, neuspjehu i upornosti s kojima se susreo radeći s poduzetnicima.

Nakon što se ´nabrijete´ na poduzetništvo slušajući priče Ivane, Saše i Bele, vrijeme je za party u atriju Doma mladih! Za dobru atmosferu pobrinut će se grupa Blues Messenger koja će svirati tako dugo dok će publika stajati na nogama.

GO! je završni event koji Koprivnički poduzetnik d.o.o. i partner Udruženje obrtnika Koprivnica organiziraju u sklopu projekta ´Ready, Steady, Go!´. Projekt je odobren od strane Europskog socijalnog fonda, a njegova vrijednost iznosi 306.559,76 kuna od čega 95 % financira Europska unija.Objavljeno: 5.7.2016.


sjena
 • readysteadygo
 • banner banner banner

  Anketa

  Anketa:
  Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
    Često

    Ponekad

    Rijetko

    Nikad

  upis