• foto
  • foto
sjena
banner banner banner banner banner banner

Pozdravno pismo

HRVATSKA OBRTNIČKA KOMORA
OBRTNIČKA KOMORA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE
UDRUŽENJE OBRTNIKA KOPRIVNICA

48000 Koprivnica, Taraščice 19
tel. 222-394
www.obrtnici-koprivnica.hr
uo.koprivnica@hok.hr

Poštovani/a!

Izuzetno nam je drago da ste se pridružili velikoj „obitelji“ obrtnika pri Udruženju obrtnika Koprivnica.
Naime, prema Zakonu o obrtu, Vi ste činom registracije obrta postali obvezni član Hrvatske obrtničke komore, koja ima svoje organizacijske jedinice na razini gradova, pa ste Vi tako član Udruženja obrtnika Koprivnica. Vaša članska obveza je plaćanje komorskog doprinosa u paušalnom iznosu od 30,27 EUR tromjesečno, za što više ne dobivate uplatnice koje šalje Porezna uprava već samo obavijest o godišnjem zaduženju. Novoregistrirani obrti, čiji vlasnici prije nisu imali registriran obrt, imaju pravo na otpis zaduženja za komorski doprinosu u trajanju od 24 mjeseca, počevši od dana početka obavljanja obrta.
Vaša prava su da sudjelujete i odlučujete o radu Udruženja.
Udruženje obrtnika Koprivnica ima oko 1.170 članova, koji su organizirani po cehovima i sekcijama ovisno koje djelatnosti obavljaju prema obrtnici. O nama i cijelom komorskom sustavu, odnosno o pogodnostima koje imate kao član, možete se informirati na našoj web stranici www.obrtnici-koprivnica.hr ili stranici Hrvatske obrtničke komore www.hok.hr.
Ako imate bilo kakvih pitanja i nedoumica, trebate savjet ili imate neki problem vezan uz poslovanje obrta, pozivamo Vas da nam se javite (na niže navedene kontakte) ili nas osobno posjetite u Domu obrtnika (Taraščice 19, Koprivnica, I. kat).
Slanjem SMS i/ili e-mail poruka obrtnike obavještavamo o svim novostima, događanjima i važnim informacijama vezanim uz poslovanje obrta. Stoga Vas molimo da nam e-mailom (uo.koprivnica@hok.hr), poštom ili osobno (na adresu Taraščice 19, Koprivnica) dostavite sljedeće kontakt podatke:

Naziv obrta:
Broj mobilnog telefona:
E-mail adresa:

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja i informacije, obratite se na naš broj 048/222-394 ili upitom na: uo.koprivnica@hok.hr.

Srdačan pozdrav,

Tajnik Udruženja
Davor Nemedan, univ.mag.oec.

Predsjednik Udruženja
Marko Solar


Napomena:

Od 25.5.2018. godine u Republici Hrvatskoj je u primjeni Opća uredba o zaštiti podataka (u daljnjem tekstu: Uredba) koja predstavlja bitan napredak u području zaštite osobnih podataka.
Sukladno Uredbi, donijeli smo Pravilnik o zaštiti i obradi osobnih podataka i imenovali Službenika za zaštitu osobnih podataka, koji dodatno brine da se Vaši osobni podaci u Udruženju obrtnika Koprivnica (dalje u tekstu Udruženje) zakonito obrađuju. Naš Pravilnik o zaštiti i obradi osobnih podataka dostupan je na našoj internetskoj stranici: www.obrtnici-koprivnica.hr te Vas molimo da se dodatno informirate o svojim pravima, kao i novim standardima zaštite privatnosti koje Udruženje uvodi u poslovanje.
Kao što Vam je poznato, Udruženje prikuplja i obrađuje osobne podatke prvenstveno s ciljem promicanja obrta i obrtništva, zastupanja i predstavljanja obrtnika i ostalih članova Udruženja pred tijelima jedinica lokalne samouprave i drugim tijelima u zemlji i inozemstvu, pružanja pomoći prilikom osnivanja i poslovanja obrta, ali i ugovaranja usluga i uspostavljanja poslovnog odnosa, ispunjenja ugovornih obveza, unaprjeđenja poslovnih procesa te izvršavanja zadaća od javnog interesa.
Količina podataka koje prikupljamo ovisi o vrsti usluge koje pružamo, a postoji mogućnost prikupljanja i dodatnih podataka koji su nam potrebni radi ispunjenja naših zakonskih obveza. Vaše osobne podatke koje prikupimo obradit ćemo u skladu sa svim odredbama Uredbe i ostalih propisa Republike Hrvatske.

S poštovanjem,
Davor Nemedan, univ.mag.oec., službenik za zaštitu podataka
banner banner banner

Anketa

Anketa:
Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
  Često

  Ponekad

  Rijetko

  Nikad

upis