• foto
  • foto
sjena
banner banner banner banner banner banner

Pozdravno pismo

HRVATSKA OBRTNIČKA KOMORA
OBRTNIČKA KOMORA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE
UDRUŽENJE OBRTNIKA KOPRIVNICA

48000 Koprivnica, Taraščice 19
tel. 222-394
www.obrtnici-koprivnica.hr
uo.koprivnica@hok.hr

Poštovan-a/i!

Izuzetno nam je drago da ste se pridružili velikoj «obitelji» obrtnika pri Udruženju obrtnika Koprivnica.

Naime, prema Zakonu o obrtu, Vi ste činom registracije obrta postali obvezni član Hrvatske obrtničke komore koja ima svoje organizacijske jedinice na razini gradova pa ste Vi tako član Udruženja obrtnika Koprivnica. Vaša članska obveza je plaćanje komorskog doprinosa u paušalnom iznosu od 228 kn tromjesečno za što više ne dobivate uplatnice koje šalje Porezna uprava već samo obavijest o godišnjem zaduženju. Ukoliko ste prvi puta registrirali obrt otpisati će Vam se zaduženja za prvu godinu rada. Kontaktirajte nas u vezi s tim ako Vam zaduženja nisu otpisana.

Vaša prava su da sudjelujete i odlučujete o radu Udruženja.

Udruženje obrtnika Koprivnica broji posljednjih godina 928 članova koji su organizirani po cehovima i sekcijama ovisno koje djelatnosti obavljaju prema obrtnici. O nama i cijelom komorskom sustavu možete se informirati na našoj web stranici obrtnici-koprivnica.hr ili stranici Komore hok.hr.

Pozivamo Vas da nam se javite ( na gore navedene kontakte), a posebno ako imate neki problem vezan uz poslovanje svojeg obrta. Možete nas i osobno posjetiti na adresi u Domu obrtnika u Koprivnici (kraj osiguranja Triglav) na I katu.


Želimo Vas obavijestiti i o tome da koristimo način obavještavanja obrtnika slanjem SMS i E-mail poruka pa zato molimo da nam na e-mail pošaljete svoje kontakt podatke kako bismo Vam mogli lakše dostavljati važne informacije vezane uz poslovanje obrta i to

Broj fiksnog telefona:
Broj mobitela:
E-mail adresu:

Srdačan pozdrav,

Tajnik Udruženja
Davor Nemedan, mag.oec.

Predsjednik Udruženja
Darko Frankol


preuzmite pozdravno pismo (u .doc formatu)Obavijest o načinu zaštite Vaših osobnih podataka:

Od 25.05.2018. godine u Republici Hrvatskoj je u primjeni Opća uredba o zaštiti podataka (u daljnjem tekstu: Uredba) koja predstavlja bitan napredak u području zaštite osobnih podataka.

Sukladno Uredbi, donijeli smo Pravilnik o zaštiti i obradi osobnih podataka i imenovali Službenika za zaštitu osobnih podataka, koji dodatno brine da se Vaši osobni podaci u Udruženju obrtnika Koprivnica (dalje u tekstu Udruženje) zakonito obrađuju. Naš Pravilnik o zaštiti i obradi osobnih podataka dostupna je na našoj internetskoj stranici: www.obrtnici-koprivnica.hr te Vas molimo da se dodatno informirate o svojim pravima, kao i novim standardima zaštite privatnosti koje Udruženje uvodi u poslovanje.

Kao što Vam je poznato, Udruženje prikuplja i obrađuje osobne podatke prvenstveno s ciljem promicanja obrta i obrtništva, zastupanja i predstavljanja obrtnika i ostalih članova Udruženja pred tijelima jedinica lokalne samouprave i drugim tijelima u zemlji i inozemstvu pružanja pomoći prilikom osnivanja i poslovanja obrta, ali i ugovaranja usluga i uspostavljanja poslovnog odnosa, ispunjenja ugovornih obveza, unaprjeđenja poslovnih procesa te izvršavanja zadaća od javnog interesa.

Količina podataka koje prikupljamo ovisi o vrsti usluge koju pružamo. Uz podatke koji su nam potrebni za te svrhe postoji mogućnost prikupljanja i dodatnih podataka koji su nam potrebni a radi ispunjenja naših zakonskih obveza.

Zahtjeve u pogledu zaštite Vaših podataka koji su propisani Uredbom obradit ćemo u skladu sa svim odredbama Uredbe i ostalih propisa Republike Hrvatske te sve postupke shvaćamo kao priliku da postojeće povjerenje dodatno učvrstimo i unaprijedimo.

Ukoliko imate potrebu za daljnjim informacijama obratite nam se na broj: 048/222-394 ili upitom na: uo.koprivnica@hok.hr

S poštovanjem,
Davor Nemedan, mag.oec., službenik za zaštitu podataka
banner banner banner

Anketa

Anketa:
Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
  Često

  Ponekad

  Rijetko

  Nikad

upis