• foto
  • foto
sjena
banner banner banner banner banner banner

Predsjednik

MARKO SOLAR, predsjednik

Na izbornoj Skupštini održanoj 27. studenog 2023. godine gospodin Marko Solar imenovan je za Predsjednika Udruženja obrtnika Koprivnica za mandatno razdoblje 2023.-2026. godina.

Gospodin Marko Solar vlasnik je EMBER, obrta za izradu suvenira, trgovinu, graviranje i usluge. Obrtnik je od 2014. godine, a u svojem obrtu bavi se proizvodnjom suvenira i igračaka za djecu te CNC obradom drva. Dio svoje proizvodnje još uvijek obavlja ručno na tradicionalan način. U tijelima Udruženja obrtnika Koprivnica aktivan je već drugi mandat, kao član Upravnog odbora te predsjednik Ceha proizvodnih obrta i poljoprivrednih djelatnosti. Također, sudionik je gotovo svih manifestacija i sajmova na području grada Koprivnica i Koprivničko-križevačke županije, a sudjeluje na sajmovima i manifestacijama i na području cijele Republike Hrvatske.

TATJANA BALOG, potpredsjednica

Za potpredsjednicu Udruženja izabrana je gđa. Tatjana Balog, vlasnica obrta "DANICA" studio frizura i ljepote. Tatjana Balog obrtnica je od 1992. godine, a već treći mandat obnaša dužnost članice Upravnog odbora i predsjednice Ceha frizera i kozmetičara Udruženja. Kao i mnoge njene kolegice frizerke, sudjeluje u gotovo svim humanitarnim akcijama i drugim događanjima i manifestacijama na području grada Koprivnice i šire. Zaslužna je za pokretanje zanatskog ženskog kuglanja u Koprivnici, odnosno osnivanje Športskog kuglačkog kluba Koprivnica.

Predsjednik i potpredsjednica:

foto
banner banner banner

Anketa

Anketa:
Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
  Često

  Ponekad

  Rijetko

  Nikad

upis