Predsjednica

IRENA KOVAČIĆ

Rođena je 04.05.1973. g. u Majurcu, gdje je pohađala prva 4.razreda Osnovne škole ,nakon toga 4 razreda u Križevcima. Završila je Srednju veterinarsku školu također u Križevcima.

Po završetku mature radila je na kiosku sa brzom hranom, a nakon toga seli u Koprivnicu i zapošljava se u parfumeriji "atelje 27" gdje radi do otvaranja butika "Mako-shop". Nakon dvije godine kupuje taj butiki i vodi ga kao obrtnica 7 god.

Zapošljava se u cvjećarnici "Korpar" gdje otkriva veliku ljubav prema tom poslu i konačno se pronalazi u svijetu koji voli, ali još jednom nakratko mijenja struku i radi u trgovini tekstilom "Bolero ".

Konačno 2006. g. otvara cvjećarsko-aranžerski obrt "Svijet Mašte" specijaliziran za izradu svadbenih dekoracija.

U poslu veliku pomoć ima od supruga i brata, te povremenih sezonskih radnika.

Majka je dvoje djece od 10 i 16 godina.

Živi i radi cvjećarski posao kroz punih 9 godina. Koristi svaku priliku za unapređenje svog znanja, jer smatra da se može napredovati jedino kroz cjeloživotno učenje. Bila je dva puta na stručnom usavršavanju u Amsterdamu kao i na mnogima domaćim seminarima. Okušala se i u natjecanjima te sudjelovala na jednom državnom natjecanju florista.

Od 2009.g. aktivna u Sekciji cvjećara, a od 2010.g. i predsjednica Sekcije cvjećara i članica Upravnog odbora Udruženja obrtnika Koprivnica. Za to vrijeme aktivirala je rad Sekcije te sa cvjećarima organizirala 4 zapažene Izložbe cvijeća, humanitarne akcije, a zaslužna je i za suradnju sa kolegama iz Splita.

2012. godine prima priznanje HOK-e za razvoj obrtništva . Trenutno je predsjednica Komisije za ispit stručne osposobljenosti za zanimanje cvjećar.

Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati