Predsjednik

DARKO FRANKOL

Zbog odlaska s funkcije Predsjednika Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Zvonka Pecikozića i preuzimanja te funkcije do kraja mandata 2014.-2018. Irena Kovačić morala je odstupiti sa mjesta Predsjednice Udruženja obrtnika Koprivnica jer su te dvije funkcije po Statutu nespojive.

Slijedom toga, novi Predsjednik Udruženja obrtnika Koprivnica postao je donedavni Potpredsjednik Darko Frankol. On će tu funkciju obavljati do kraja mandata 2014-2018 odnosno do 30.9.2018. On je ujedno, po prijedlogu Upravnog odbora Udruženja obrtnika Koprivnica, kandidat za Predsjednika Udruženja obrtnika Koprivnica u mandatu 2018-2022.

Životopis

Najtrofejniji koprivnički obrtnik, dobitnik najvišeg priznanja HOK-e: 2015. dobio Statuu Zlatne ruke i Plaketu Grada Koprivnice također 2015.g. te Priznanje Županije KKŽ za 2017.

Pored priznanja za obrtništvo odnosno gospodarstvo dobitnik je i mnogih sportskih priznanja u svojoj dugoj hrvačkoj karijeri kao natjecatelj i sada kao trener.

Obrtnik je od 1991.godine, položio je i majstorski ispit za obućara, bavi se galanterijom te popravkom obuće, a pokrenuo je i trgovinu suvenirima.
Sa petero zaposlenih i dalje razmišlja o širenju posla.
Jedan sin radi sa njim kao kožni galanterist.
U mandatu 2014-2018 je potpredsjednik Udruženja obrtnika Koprivnica i član UO OK KKŽ.
Član je Obrtničkog savjeta pri Gradu KC.
Sudionik na mnogima sajmovima i turističkim manifestacijama u Koprivnici i šire.
Njegov obrt „Mobydick” ima status tradicijskog obrta.
Iako opterećen mnogima problemima obrtništva uvijek širi optimizam.

Anketa

Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
  Često

  Ponekad

  Rijetko

  Nikad


Rezultati