Pozdravno pismo

HRVATSKA OBRTNIČKA KOMORA
OBRTNIČKA KOMORA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE
UDRUŽENJE OBRTNIKA KOPRIVNICA

48000 Koprivnica, Taraščice 19
tel. 222-394 fax: 624-206
www.obrtnici-koprivnica.hr
uokc@kc.t-com.hr

Poštovan-a/i!

Izuzetno nam je drago da ste se pridružili velikoj «obitelji» obrtnika pri Udruženju obrtnika Koprivnica.

Naime, prema Zakonu o obrtu, Vi ste činom registracije obrta postali obvezni član Hrvatske obrtničke komore koja ima svoje organizacijske jedinice na razini gradova pa ste Vi tako član Udruženja obrtnika Koprivnica. Vaša članska obveza je plaćanje komorskog doprinosa u paušalnom iznosu od 228 kn tromjesečno za što više ne dobivate uplatnice koje šalje Porezna uprava već samo obavijest o godišnjem zaduženju. Vaša prava su da sudjelujete i odlučujete o radu Udruženja.

Udruženje obrtnika Koprivnica broji posljednjih godina oko 700 članova koji su organizirani po cehovima i sekcijama ovisno koje djelatnosti obavljaju prema obrtnici. O nama i cijelom komorskom sustavu možete se informirati na našoj web stranici obrtnici-koprivnica.hr ili stranici Komore hok.hr.

Pozivamo Vas da nam se javite ( na gore navedene kontakte), a posebno ako imate neki problem vezan uz poslovanje svojeg obrta. Možete nas i osobno posjetiti na adresi u Domu obrtnika u Koprivnici (kraj osiguranja Triglav) na I katu.


Želimo Vas obavijestiti i o tome da koristimo način obavještavanja obrtnika slanjem SMS i E-mail poruka pa zato molimo da nam na fax ili e-mail pošaljete svoje kontakt podatke kako bismo Vam mogli lakše dostavljati važne informacije vezane uz poslovanje obrta i to

Broj fiksnog telefona:
Broj telefaxa:
Broj mobitela:
E-mail adresu:

Srdačan pozdrav,

Tajnica Udruženja
Jasmina Markota, dipl.oec.

Predsjednica Udruženja
Irena Kovačić


preuzmite pozdravno pismo (u .doc formatu)

Anketa

Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
  Često

  Ponekad

  Rijetko

  Nikad


Rezultati