Vijesti iz rada Udruženja


Održana sjednica Ceha ugostitelja Udruženja obrtnika Koprivnica

U srijedu, 19.10.2016.održana je 1.redovna sjednica Ceha ugostitelja i tur.ugostitelja Udruženja obrtnika Koprivnica i istoga Ceha pri Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije. Održane su zajednički obadvije sjednice jer problemi ugostitelja su u najvećoj mjeri isti u cijeloj Hrvatskoj.


Problemi nisu novi i nažalost utjecaj ... detaljnijeKOPRIVNIČKI TRADICIJSKI OBRTI DOBILI BESPOVRATNU POTPORU GRADA

KOPRIVNIČKI TRADICIJSKI OBRTI PONOVO DOBILI BESPOVRATNE POTPORE


 


Grad Koprivnica je prije 4 godine na inicijativu Udruženja obrtnika Koprivnica započeo sa programom bespovratnih potpora tradicijskim obrtima s područja Koprivnice. Svaku godinu podijelilo se cca 100.000 kn bespovratnih potpora, pojedi... detaljnije

KOPRIVNIČKE CVJEĆARKE IZLAGALE NA IZLOŽBI CVIJEĆA U VARAŽDINU

Na tradicionalnoj Međunarodnoj izložbi cvijeća u Starom gradu u Varaždinu i ove su godine svoj cvjetni izložak imale i koprivničke cvjećarke iz Sekcije cvjećara. Tema je ove godine bila Španjolska pa su se one odlučile za grb španjolskog nogometnog kluba Barcelona.


Ovakva događanja su i mjesto na kojem se sreću cvjeć... detaljnije


Obavijest obrtnicima!

Udruženje obrtnika Koprivnica sastavilo je listu obrtnika po grupama koji uredno podmiruju komorski doprinos te se ovim putem pozivaju da si dođu preuzeti Crodux karticu s kojom ostvaruju popust od 0,08 kn brutto po svakoj litri kupljenog goriva. 


 


Udruženje obrtnika Koprivnica


Kont... detaljnije


Održan završni event projekta Ready, Steady, Go!

Event GO! zadnji je u sklopu projekta koji je Koprivnički poduzetnik proveo s partnerom Udruženjem obrtnika Koprivnica. Na eventu smo čuli zanimljive poduzetničke priče Saše Miklošića i Ivane Toth


U Domu mladih prošli je petak održan event GO!, završni event u sklopu projekta Ready... detaljnije< natrag

Anketa

Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
  Često

  Ponekad

  Rijetko

  Nikad


Rezultati