Vijesti iz rada UdruženjaZoran Pehnec primio Priznanje Ceha ugostitelja

 


Koprivnički ugostitelj Zoran Pehnec na 30. Kongresu ugostitelja u Šibeniku primio je Priznanje Ceha ugostitelja Hrvatske obrtničke komore.


Na kongresu se okupio veliki broj državnih dužnosnika, predstavnika ministarstava, saborskih zastupnika, županijskih čelnika, inspekcijskih službi, nacio... detaljnijeSVEČANOST U DOMOLJUBU Koprivnica proslavila svoj 661. rođendan

U dvorani Domoljub u Koprivnici 3. studenog 2017. održana je svečana sjednica koprivničkog Gradskog vijeća u povodu Dana Grada i 661. rođendana.


Predsjednica Udruženja obrtnika i Sekcije cvjećara Irena Kovačić zajedno sa članicama Sekcije Helenom Hraščanec i Anitom Harambašić... detaljnije


Održana izložba frizura povodom Dana Grada Koprivnice

Povodom Dana Grada i 661. rođendana Koprivnice u sklopu svečane sjednice koprivničkog Gradskog vijeća održana je izložba frizura koprivničkih frizerki u predvorju Domoljuba. 


U nastavku  navodimo frizerske salone koji su izradili svečane frizure na lutkama: 


MULIER M vlasnice ... detaljnije


Udruženje obrtnika obilježilo 50.-i rođendan

Dana 27. listopada 2017. Udruženje obrtnika Koprivnica obilježilo je pedesetu obljetnicu djelovanja.


Kako bi se obilježila proslava godišnjice Udruženja u Domu obrtnika bila je otvorena prigodna izložba na kojoj posjetitelji mogu razgledati stare fotografije, alate i priznanja koje Udruženje čuva u svojoj arhivi.


T... detaljnije< natrag

Anketa

Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
  Često

  Ponekad

  Rijetko

  Nikad


Rezultati