Vijesti iz rada Udruženja


KOPRIVNIČKI UGOSTITELJI U AKCIJI

Kampanju "Uključi savjest-ponekad djeci treba reći NE" pokreću članice Grupacije proizvođača piva, slada i hmelja Hrvatske gospodarske komore u partnerstvu s Ministarstvom zdravlja Republike Hrvatske.


 

Aktivnosti kampanje na terenu provode se u partnerstvu s Cehom ugostitelja Hrvatske ... detaljnije


Održana sjednica Upravnog odbora Udruženja obrtnika Koprivnica

11. prosinca 2015. g. u Domu obrtnika održana je treća sjednica Upravnog odbora Udruženja obrtnika Koprivnica. Na sjednici je prihvaćen prijedlog programa rada za 2016. g., prijedlog financijskog plana za 2016. g. te prijedlog rebalansa proračuna za 2015. g., koji ide na odobravanje Skupštine 21. prosinca 2015. g.

... detaljnije


KOPRIVNIČKI OBRTNICI NA BOŽIĆNOM SAJMU U PEVECU U SESVETAMA

Koprivnički obrtnici sudjeluju na Božićnom sajmu u Pevecu u Sesvetama od 4.do 23.prosinca 2015.Ovo je početak suradnje Peveca i naših obrtnika i vjerujemo da će biti još ovakvih prilika jer pokazalo se da sa svojim proizvodima i uslugama treba ići na cijelo tržište Hrvatske ali i Europe.
Koprivnica je premalo tržište i neki od naših obrtnika ... detaljnije


Održana prezentacija ciklusa radionica Životne i poslovne vještine

09. studenoga 2015. g. u Udruženju obrtnika Koprivnica u 18.30 sati, održana je besplatna prezentacija ciklusa radionica ŽIVOTNE I POSLOVNE VJEŠTINE Lumini coaching team-a iz Zagreba.
Radionice vode certificirane trenerice sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa timovima i klijentima, a gošća prezentacije bila je i poznata novinarka Tončica Čelju... detaljnije


Koprivnički obrtnici izlagali na Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima

Od 6. do 8. studenog 2015. g. u Križevcima je održan 18. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije.
Zahvaljujući doniranim sredstvima Grada Koprivnice i Udruženja Obrtnika Koprivnica, koprivnički obrtnici izlagali su na sajmu i ove godine.
Sva tri dana trajanja sajma bila su obilježena seminarima, prezentacijama i edu... detaljnije


DAN UDRUŽENJA OBRTNIKA I DAN OBRTNIŠTVA 29.listopada

Poštovani! Udruženje obrtnika Koprivnica  29.listopada obilježava svoj  dan osnivanja kao Dan Udruženja i Dan obrtništva.
Ove godine Dan Udruženja obilježiti ćemo u poslovnom prostoru BAČVARIJE LEDINSKI koju vodi već druga generacija, kćer i zet (adresa: Koprivnica, Širovice 6) Domaćini će prirediti mali prigodnu izložbu dokumenta kroz ... detaljnije< natrag

Anketa

Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
  Često

  Ponekad

  Rijetko

  Nikad


Rezultati