Vijesti iz rada Udruženja


Prijam za Darka Frankola i Mariju Posavec

U prostorijama gradske uprave zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić sa zamjenicom gradonačelnika Melitom Samoborec te pročelnicom Jasminom Stričević održao je  prijam za dvoje koprivničkih obrtnika- Darka Frankola i Mariju Posavec.


Na izvrsnom uspjehu čestitao im je zamjenik koji obna&scar... detaljnije


Obavijest obrtnicima- Crodux identifikacijske kartice za popust goriva

Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore (HOK) s CRODUX DERIVATI DVA d.o.o. te CRODUX PLIN d.o.o. obrtnicima na području cijele Hrvatske osigurana je povoljnija nabava naftnih derivata te prirodnog i ukapljenog naftnog plina (UNP).


 Ovim putem molimo sve obrtnike koji uredno podmiruju komorski doprinos, da dođu u Udr... detaljnije
HUMANITARNA AKCIJA KOPRIVNIČKIH FRIZERA ZA MATURANTE

Sekcija frizera Udruženja obrtnika Koprivnica je dogovorila sa Obrtničkom školom Koprivnica humanitarnu akciju kojom žele pomoći djeci- učenicima Obrtničke škole slabijeg imovinskog stanja da se dostojno pripreme za svoju maturalnu večer. Obrtnička škola je izabrala 12 učenika koji će se uljepšati u sljedećim frizersk... detaljnije


ODRŽANA PRVA SJEDNICA OBRTNIČKOG SAVJETA

U prostorijama Udruženja obrtnika Koprivnica održana je prva ovogodišnja sjednica Obrtničkog savjeta. Uz gradonačelnicu Vesnu Želježnjak posjetila nas je i pročelnica Jasmina Stričević. Teme su unaprijed dogovorene kako bi razgovor svi bili pripremljeni.


 


Uvodno je predsjednica Udruženja obrtnika Koprivnica g... detaljnije< natrag

Anketa

Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
  Često

  Ponekad

  Rijetko

  Nikad


Rezultati