Vijesti iz rada Udruženja


"Bijela noć"- popis sudionika

Poštovani Koprivničanci! I ove godine na Dan grada Koprivnice, 4.11.2016. u sklopu akcije "Bijele noći" grada Koprivnice možete povoljnije kupovati, jesti i piti, ugovoriti snimanje, ići na masaže, učiti jezike...Pogledajte i izaberite....Proslavimo Dan grada Koprivnice.


Popis sudionika vidljiv je u priloženom dokumentu. ... detaljnije


Dan Udruženja 2016.

Udruženje obrtnika Koprivnica slavi  svoj  dan osnivanja  koji se obilježava i kao Dan Udruženja i kao Dan Obrtništva (29.10.1967.osnovano je koprivničko Udruženje)


Obilježavanje Dana Udruženja će se održati u petak 28. listopada 2016. godine u Frizerskom salonu Danica (Ul. Đure Basariče... detaljnije


Održana sjednica Ceha ugostitelja Udruženja obrtnika Koprivnica

U srijedu, 19.10.2016.održana je 1.redovna sjednica Ceha ugostitelja i tur.ugostitelja Udruženja obrtnika Koprivnica i istoga Ceha pri Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije. Održane su zajednički obadvije sjednice jer problemi ugostitelja su u najvećoj mjeri isti u cijeloj Hrvatskoj.


Problemi nisu novi i nažalost utjecaj ... detaljnijeKOPRIVNIČKI TRADICIJSKI OBRTI DOBILI BESPOVRATNU POTPORU GRADA

KOPRIVNIČKI TRADICIJSKI OBRTI PONOVO DOBILI BESPOVRATNE POTPORE


 


Grad Koprivnica je prije 4 godine na inicijativu Udruženja obrtnika Koprivnica započeo sa programom bespovratnih potpora tradicijskim obrtima s područja Koprivnice. Svaku godinu podijelilo se cca 100.000 kn bespovratnih potpora, pojedi... detaljnije

KOPRIVNIČKE CVJEĆARKE IZLAGALE NA IZLOŽBI CVIJEĆA U VARAŽDINU

Na tradicionalnoj Međunarodnoj izložbi cvijeća u Starom gradu u Varaždinu i ove su godine svoj cvjetni izložak imale i koprivničke cvjećarke iz Sekcije cvjećara. Tema je ove godine bila Španjolska pa su se one odlučile za grb španjolskog nogometnog kluba Barcelona.


Ovakva događanja su i mjesto na kojem se sreću cvjeć... detaljnije< natrag

Anketa

Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
  Često

  Ponekad

  Rijetko

  Nikad


Rezultati