• foto
  • foto
sjena
banner banner banner banner banner banner

Javni poziv: „WWW VAUČERI ZA MSP-ove“


Objavljen je novi Javni poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva) „WWW VAUČERI ZA MSP-ove“, financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj.


Trajno otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijava provodit će se u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Prioritet 3 „Poslovna konkurentnost“; Investicijski prioritet 3d „Potpora stvaranju kapaciteta MSP-a za uključivanje u proces rasta na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i inovacijskim procesima“; Specifični cilj 3d1 „Poboljšani razvoj i rast MSP-ova na domaćem i stranim tržištima“.
Dodjelom vaučera putem ovog Poziva na dostavu projektnih prijedloga potiču se MSP-ovi na primjenu i poboljšanje mrežnih rješenja u prezentiranju i prodaji njihovih proizvoda i usluga. Ovim Pozivom doprinijet će se rješavanju identificiranih slabosti MSP-ova vezanih uz nedostatnu i neadekvatnu primjenu e-commerce i m-commerce mrežnih rješenja u svrhu boljeg tržišnog pozicioniranja istih.


Prihvatljivi prijavitelji: Mikro, mala i srednja poduzeća


Ukupna alokacija: 15.200.000,00 HRK


Vrste potpora: Potpore male vrijednosti (de minimis)


Raspoloživa sredstva po prijavitelju (min. – maks. iznos):

– Najniža vrijednost vaučera, odnosno najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 15.000,00 kuna.
– Najviša vrijednost vaučera, odnosno najviši iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 100.000,00 kuna.


Intenzitet potpore ovisi o mjestu registracije pojedinog prijavitelja te se kreće od 70% do 85% prihvatljivih troškova.
Bespovratna sredstva u obliku vaučera dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 13. kolovoza 2018. od 11:00 sati do 29. lipnja 2020. godine , odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava. Projektni prijedlozi podnose se elektronički, putem sustava eFondovi.


Natječajnu dokumentaciju možete pronaći ovdje. Objavljeno: 23.7.2018.


sjena
banner banner banner

Anketa

Anketa:
Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
  Često

  Ponekad

  Rijetko

  Nikad

upis