• foto
 • foto
sjena
banner banner banner banner banner banner

Preminuo automehaničar Dragutin Kanazir


Danas nas je u 71. godini života iznenada napustio odnedavno umirovljeni automehaničar Dragutin Kanazir.


Dragutin je rođen 25. travnja 1953. godine.


Kao majstor struke posjedovao je licencu za naukovanje te obučio oko 200 mladih automehaničara koji su kasnije ili postali njegovi zaposlenici ili otvorili vlastiti obrt ili nastavili raditi u srodnoj djelatnosti, jer su stekli veliko iskustvo i profesionalnost u svojem radu.


Njegov obrt "KANAZIR" bavio se automehaničarskim popravcima, trgovinom auto dijelova te strojnom obradom motora kao jednom od rijetko zastupljenih djelatnosti u Hrvatskoj. Svega 10-ak obrta u Hrvatskoj bavi se strojnom obradom motora tako da se poslovanje obrta "KANAZIR" zapravo prostiralo na cijelo područje Hrvatske.


Dragutin je svoj obrt otvorio 11. lipnja 1982. godine te je u istom radio sve do nedavno, odnosno do 6. ožujka 2023. godine, kada odlazi u zasluženu mirovinu.


Ove godine je povodom obilježavanja 56. obljetnice rada i postojanja Udruženja obrtnika Koprivnica gospodinu Kanaziru dodijeljena Povelja zahvalnosti za 40. godišnji doprinos obrtništvu.


Bio je čovjek koji je živio punim plućima i uživao u životu, omiljen među svojim klijentima i prijateljima, a njegov odlazak je velik gubitak za sve nas.


Neka mu je laka podravska gruda.Objavljeno: 28.12.2023.


sjena
 • Dragutin Kanazir RIP
 • banner banner banner

  Anketa

  Anketa:
  Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
    Često

    Ponekad

    Rijetko

    Nikad

  upis