• foto
 • foto
sjena
banner banner banner banner banner banner

Humanitarna akcija Ceha frizera i kozmetičara


Udruženje obrtnika Koprivnica, Ceh frizera i kozmetičara u suradnji s Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i Centrom za socijalnu skrb Koprivnica, 12.12.2022. godine organizirali su humanitarnu akciju uređivanja (friziranja) najstarijih korisnika Centra za socijalnu skrb Koprivnica.


U prostorijama Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije okupilo se 20-ak korisnika Centra za socijalnu skrb i njihovih udomitelja, gdje su ih članice Ceha frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Koprivnica uz razgovor i druženje uredile (frizirale), a na kraju su im podijeljeni i prigodni pokloni, voće i medenjaci koje je donirao obrt MEDIČARNA ŠPIĆKO.


U humanitarnoj akciji sudjelovali su sljedeći obrti, članovi Ceha frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Koprivnica: "DANICA" studio frizura i ljepote; Frizerski obrt "SANDRA"; VALENTINA, frizerski obrt; Frizerski salon "MULIER"; Frizerska radnja za žene "FRIZERSKI SALON LIDIJA" i ANA, obrt za frizerske usluge.


Predsjednica Ceha frizera i kozmetičara, gđa. Tatjana Balog zaželjela je korisnicima Centra za socijalnu skrb sretne blagdane te izrazila želju da se ovakva humanitarna akcija provede i iduće godine, u dva navrata povodom Uskrsa i Božića.


Prigodnim riječima obratili su se i predstavnici Udruženja obrtnika Koprivnica i Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije te predstavnici Centra za socijalnu skrb Koprivnica koji su zahvalili na suradnji i humanitarnom radu obrtnika te također iskazali želju za daljnjom organizacijom sličnih humanitarnih akcija.Objavljeno: 14.12.2022.


sjena
 • CZS Koprivnica
 • banner banner banner

  Anketa

  Anketa:
  Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
    Često

    Ponekad

    Rijetko

    Nikad

  upis