• foto
 • foto
sjena
banner banner banner banner banner banner

Kupljene 3 nove frizerske lutke


Udruženje obrtnika Koprivnica je prije nekoliko godina nabavilo dvije frizerske lutke za potrebe svojeg Ceha frizera ( uz pomoć donacije Koprivničko-križevačke županije).


Sada su iz sredstava Udruženja nabavljene još tri frizerske lutke sa pravom dugom kosom na postolju također za potrebe Ceha frizera ( po cijeni 4.470,00 kn).


One će poslužiti za revije, prezentacije i eventualna natjecanja. Udruženje za iste svrhe posjeduje i 10-ak ogledala i razvodnike za struju.


Ove će godine  lutke biti dio izložbe svečanih frizura koja će biti postavljena povodom obilježavanja 50.obljetnice djelovanja Udruženja obrtnika Koprivnica u prostoru „Domoljuba“ gdje će se održavati Svečana sjednica.


Povodom Dana Grada Koprivnice jer je gradska uprava pristala da obilježavanje naše obljetnice dijelom uđe u program obilježavanja Dana Grada. Veza između Grada i Udruženja traje od samih početaka djelovanja Udruženja, davne 1967.godine.


U sklopu programa Svečane sjednice povodom Dana Grada održati će se i kratka modna revije koprivničke obrtnice dizajnerice Vlaste Puklavec, a cvjećari će svojim cvjetnim kreacijama urediti prostor i haljine hostesa.Objavljeno: 28.9.2017.


sjena
 • Lutke duga kosa
 • banner banner banner

  Anketa

  Anketa:
  Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
    Često

    Ponekad

    Rijetko

    Nikad

  upis