• foto
  • foto
sjena
banner banner banner banner banner banner

Vijesti iz rada Udruženja


Koprivnička cvjećarka Helena Hraščanec uspješna u Splitu

Ove godine u sklopu 42.- og Praznika cvijeća održalo se florističko natjecanje pod nazivom „Sunčani cvit“, i to 5. svibnja u atraktivnim prostorima Galerije umjetnina Split te Đardina.


 


Na Međunarodnom natjecanju florista 2017. sudjelovala je i cvjećarka Helena Hraščanec iz Koprivnice te osvojila ... detaljnije


Sunčani cvit 1
sjena

Martina Gregur važna karika na Susretima frizera i kozmetičara

Na netom održanim Susretima frizera i kozmetičara Hrvatske u okviru kojih je održano Otvoreno prvenstvu frizera i kozmetičara Hrvatske, aktivnu je ulogu imala i koprivnička frizerka Martina Gregur.

– Natjecanje je organizirala Hrvatska obrtnička komora, odnosno njen Ceh frizera i kozmetičara. Zadovoljni smo što je natj... detaljnije


Martina Gregur
sjena

Majstor obućar Darko Frankol primio nagradu KKŽ

Potpredsjednik Udruženja obrtnika Koprivnica, majstor obućar Darko Frankol nakon najviših priznanja HOK-e i UO KOprivnica te Grada Koprivnice primio je 13.travnja 2017. i Nagradu za izniman doprinos od Koprivničko-križevačke županije.

... detaljnije


Darko Frankol prima nagradu Koprivničko-križevačke županije
sjena

ODRŽANA 11.SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA

U ponedjeljak, 10.travnja održana je 11.sjednica UO Udruženja obrtnika Koprivnica na kojoj je razmatrano Izvješće o financijskom poslovanju za 2016.godinu koje je pozitivno (višak prihoda 354 kn).


Izglasana je Odluka o zapošljavanju na neodređeno vrijeme Andreje Radotić koja je do sada bila u programu SOR a u Udr... detaljnije


50
sjena

Obavijest obrtnicima- Crodux kartice za gorivo

Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore (HOK) s CRODUX DERIVATI DVA d.o.o. te CRODUX PLIN d.o.o. obrtnicima na području cijele Hrvatske osigurana je povoljnija nabava naftnih derivata te prirodnog i ukapljenog naftnog plina (UNP).


 


 Ovim putem molimo sve obrtnike koji uredno podmiruju komorski doprinos, da... detaljnije


Crodux kartice
sjena

ODRŽAN SKUP KOPRIVNIČKIH DADILJA

Dana 27. siječnja 2017. godine u Domu obrtnika u Koprivnici održao se skup dadilja koje obavljaju djelatnost čuvanja djece u obrtu.


Iako je poziv bio upućen na 14 obrta za čuvanje djece iz regije, odaziv je  bilo malen, no unatoč tome sastanak je održan. Iz Koprivnice se odazvalo četvero obrtnika koji obavljaju tu djelatnost. Ra... detaljnije


Dadilje-sastanak1
sjena
sjena
< natrag
banner banner banner

Anketa

Anketa:
Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
  Često

  Ponekad

  Rijetko

  Nikad

upis