O nama
 
 

9.11.2004.
Restoran Belo Virje pobjednik Gastro izložbe 17. susreta ugostitelja HOK-a


U okviru 17. susreta ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore (HOK), koji se jučer i danas (8. i 9.11.2004.) održava u Koprivnici, u hotelu Podravina, sinoć je organizirana Gastro izložba ugostitelja područne obrtničke komore Koprivničko - križevačke županije, domaćina ovog stručnog skupa. Polaznici ugostiteljskih škola iz županije, kao i poznati slastičari i vlasnici restorana, prikazali su svoje umijeće u pripremanju slatkih i slanih delicija Podravine. U natjecanju je sudjelovalo sedam ugostiteljskih objekata i četiri ugostiteljske škole izvan konkurencije. Nagrade su dodijeljene u tri kategorije: hladno jelo, toplo jelo i slastice, a ocjenjivao se okus, izgled i originalnost jela.

Ukupni pobjednik Gastro izložbe , koji je dobio prijelazni pehar od prošlogodišnjeg pobjednika, zadarskog ugostitelja Đorđa Župana, vlasnika zadarskog restorana «Lungo Mare», je restoran «Belo Virje» iz Virja, vlasnika Roberta Ferenčića.

U kategoriji hladno jelo prvu nagradu osvojio je hotel «Crnković» iz Ludbrega, vlasnika Borisa Crnkovića. Druga nagrada pripala je restoranu «Royal» iz Kloštra Podravskog, vlasnika Ivana Korena, a treća nagrada restoranu «Stara Virovitica» iz Virovitice, vlasnika Darka Baričevića.

U kategoriji toplo jelo prvo mjesto pripalo je restoranu «Klas» iz Koprivnice, vlasnice Mirjane Šeb-Čižmešija. Drugo mjesto pripalo je restoranu «Royal» iz Kloštra Podravskog, vlasnika Ivana Korena, a treće ugostiteljstvu «Matejaš» iz Križevaca, vlasnika Tome Matejaša.

U kategoriji slastica pobjednik je restoran «Tomislav» iz Šoderice, vlasnika Mihovila Kuzmića, drugo mjesto osvojio je restoran «Royal», a treće restoran «Klas».



< nazad   ispiši
48000 Koprivnica, Taraščice 19, Tel/fax:048/624-206 tel. 048/222-394
E-mail: uokc@kc.htnet.hr
mb:03010988, žiro račun 2386002-1100504274
© Pikant marketing