O nama
 
 

26.5.2004.
4. susret trgovaca HOK-a


Zaključci:

Zadužuju se predsjednici Sekcija trgovaca pri većim Udruženjima obrtnika i predsjednici Cehova pri područnim obrtničkim komorama da procijene mogućnosti organiziranja lokalnih udruga trgovaca – obrtnika po uzoru na međimursku, uz korištenje već postignutih pogodnosti temeljem "Obrtničke kartice".

Ukoliko se navedeno pokaže neizvedivim, dužni su odmah pristupiti ugovaranju s lokalnim proizvođačima te s njima dogovoriti potpisivanje ugovora o korištenju "Obrtničke kartice".

Zadužuje se Ceh trgovine HOK-a da maksimalno intenzivira napore na unapređenju projekta Obrtnička kartica, koordinira rad udruga navedenih pod točkom 1, te sklapanjem novih ugovora direktno pomaže pojedincima na područjima gdje se udruge neće organizirati.

Ceh trgovine zahvaljuje Konzumu na naporima uloženim u razvoj suradnje s obrtništvom, te Vladu, domaće proizvođače i trgovačke kuće upozorava da je takav vid povezivanja velikih i malih društveno izvanredno koristan a i šire primjenjiv.

Zadužuje se Ceh trgovine da u suradnji s komorskim uredom učini sve kako bi se riješila otvorena pitanja i zadaci koji proizlaze iz zaključaka prijašnjih susreta, te o učinjenom izvještava članstvo

Predsjedniku HOK-a, g. Stjepanu Šafranu i predsjedništvu HOK-a Ceh zahvaljuje na iskazanom razumijevanju i svesrdnoj pomoći, te predlaže da se, nama vjerojatno presudna 2005. godina proglasi godinom trgovaca-obrtnika.

 

Predsjednik

Ceha trgovine HOK-a

 

Boris Vukelić



< nazad   ispiši
48000 Koprivnica, Taraščice 19, Tel/fax:048/624-206 tel. 048/222-394
E-mail: uokc@kc.htnet.hr
mb:03010988, žiro račun 2386002-1100504274
© Pikant marketing