19.5.2009.
KUHARI NA KULINARSKOJ RADIONICI PODRAVKE
Na inicijativu Sekcije ugostitelje Udruženja obrtnika Koprivnica Podravka je organizirala u Štaglju kulinarsku radionicu za mlade kuhare iz 5 obrtničkih restorana s područja Županije i za jednu učenicu Strukovne škole iz Đurđevca.
Podravkini kuhari, promotori kulinarstva, su u dva dana obučili desetak kuhara spremanju hladnih jela i naučli ih dvjema kulinarskim tehnikama: tehnici iskoštavanja i filiranja.
Ovaj će projekt poslužiti povećanju stručnosti kuharskog osoblja restorana s područja Županije, a time i ukupnoj kvaliteti ugostiteljske ponude Županije
Ove dvije radionice su besplatne, a najvjerojatnije će doći i do nastavka suradnje ali uz plaćanje troškova na što su vlasnici restorana također spremni jer vjeruju u vještine i znanje Podravkinih promotora kulinarstva.
Radionice su se održavale 18. i 19.svibnja u Štaglju u terminu od 9-16 sati.
< nazad ispiši
|