5.2.2008.
HACCP sustav u ugostiteljstvu
Prema Zakonu o hrani termin za usklađivanje sa mjerama HACCP standarda je 1. siječnja 2009.godine.U vezi s tim održan je simpozij "Implementacija sustava upravljanja kvalitetom i njegova certifikacija u gastronomiji, hoteljerstvu i industriji" kojem je, na poziv riječkog i koprivničkog Zavoda za javno zdravstvo, nazočila tajnica Udruženja Jasmina Markota.
U suradnji sa Zavodima za javno zdravstvo ubuduće će surađivati certifikacijska kuća TUV iz Austrije koja se ovom prilikom predstavila.
Udruženje sa Zavodom za javno zdravstvo ima dobru suradnju upravo na uvođenju HACCP sustava.Dva koprivnička ugostitelja (Zoran Pehnec i Mirjana Šeb-Čižmešija) imaju potpisan Ugovor sa koprivničkim Zavodom za javno zdravstvo i uvode HACCP sustav što podiže kvalitetu ugostiteljske usluge u Koprivnici.
< nazad ispiši
|