• foto
 • foto
sjena
banner banner banner banner banner banner

Obrti za čuvanje djece potpisali Ugovore za 2020.


Koprivnica je u hrvatskom vrhu po izdvajanjima iz proračuna za obrte za čuvanje djece i po broju samih dadilja, istaknuo je gradonačelnik Mišel Jakšić prilikom potpisivanja ugovora o sufinanciranju. Grad Koprivnica sufinancira 11 obrta za čuvanje djece s ukupno 1.296.000 kuna iz proračuna za 2020. godinu. Za djecu od šest mjeseci do godine dana starosti izdvaja se 2000 kuna mjesečnom, za djecu od godine dana do obveznog upisa u redovan program predškolskog odgoja i obrazovanja 1000 kuna, a za djecu s teškoćama u razvoju 2000 kuna mjesečno. 


– Hvala svim dadiljama, svi ti ljudi mnogo nam znače. Stalno ističemo da Koprivnica pomiče granice ulaganja u predškolski odgoj i obrazovanje, a to ne bismo mogli bez njih. Imaju veliku i važnu društvenu ulogu, a i pokreću poduzetništvo te zapošljavaju nove ljude. Puno nam znači i pozitivan feedback koji dobivamo od roditelja – rekao je Jakšić, te pohvalio i ulogu Udruženja obrtnika Koprivnica, s kojim dobro surađuju i bilježe uzlet u stvaranju novih obrta u 2019. godini. Dobru suradnju i podršku Grada udruzi istaknula je i njena tajnica Jasmina Markota. 


– Brojke dovoljno govore, nismo skloni samohvali, ali time se moramo pohvaliti. Svima je u interesu da Koprivnica bude grad djece. Unatoč malim problemima u poslovanju, partnerski odnos koji imamo s Gradom utječe na to da se sve uspije riješiti – zadovoljna je Markota.


Vlasnica obrta Točkica, Snježana Smolak, istaknula je da njima zapravo najviše znači povjerenje koje dobivaju od roditelja. – Roditelji imaju puno povjerenja u nas i to nam je najveća podrška da idemo dalje s ovim poslom – izjavila je te zahvalila Gradu i Udruženju obrtnika na potpori. Ugovori o sufinanciranju potpisani su s 11 obrta, to su Točkica, Mali anđeli, Anđeli, Leptirić, Bakino dvorište, Iskrice, Dedo medo, Potica, Zvjezdice, Dječji raj i Beine.


Read more at: https://epodravina.hr/koprivnica-je-u-vrhu-po-broju-obrta-za-cuvanje-djece-snjezana-smolak-roditelji-imaju-povjerenja-u-nas-i-to-nam-je-najveca-podrska/Objavljeno: 22.1.2020.


sjena
 • Potpisivanje Ugovora za 2020. sa Gradom Koprivnica
 • banner banner banner

  Anketa

  Anketa:
  Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
    Često

    Ponekad

    Rijetko

    Nikad

  upis