• foto
 • foto
sjena
banner banner banner banner banner banner

OBAVLJEN REDOVNI OBILAZAK OBRTNIKA I PODUZETNIKA KOJI SU DOBITNICI POTPORE ZA TRADICIJSKE OBRTE U 2018.G.


Članovi Povjerenstva za dodjelu  bespovratnih potpora tradicijskim odnosno umjetničkim obrtima bili su u redovnom godišnjem obilasku obrtnika-poduzetnika kojima je ta potpora dodijeljena ove godine.


Temeljem provedenog Javnog natječaja, objavljenog u Glasu Podravine od 20. travnja 2018. godine i pristiglih zahtjeva Povjerenstvo  za dodjelu bespovratnih potpora tradicijskim, odnosno umjetničkim obrtima na području Grada Koprivnice donijelo je odluku o  odobravanju  bespovratnih potpora tradicijskim, odnosno umjetničkim obrtima na području Grada Koprivnice, u ukupnom iznosu 100.249,06 kuna.


Njih 12 (medičari, svjećar, krojač, dimnjačari, stolar, zlatar, proizvođači suvenira) podastrli su i pismene i fizičke  dokaze o utrošenim sredstvima.


Svi izražavaju veliku zahvalnost Gradu Koprivnica koji im je omogućio da nabave opremu koju inače ne bi mogli, bar ne bez kredita.


Povjerenstvo u kojem su predstavnici Grada i Udruženja obrtnika Koprivnica (Jasmina Stričević, viša savjetnica-specijalist, Robert Balažin, stručni suradnik za gospodarstvo i Jasmina Markota, predstavnica Udruženja obrtnika grada Koprivnice) bili su zadovoljni viđenim jer za


Tu je potporu inače iniciralo Udruženje obrtnika Koprivnica kako bi se pomoglo tradicijskim obrtima.Objavljeno: 21.11.2018.


sjena
 • dobitnici potpora
 • obrtnici podastrijeli dokaze o utrošenim sredstvima potpore
 • oprema kupljena sredstvima potpore
 • banner banner banner

  Anketa

  Anketa:
  Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
    Često

    Ponekad

    Rijetko

    Nikad

  upis