Vijesti iz poslovanja


Pravo obrtnika na novčanu naknadu nakon zatvaranja obrta


Prava obrtnika pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje nakon zatvaranja obrta regulirana su Zakonom o posredovanju pri zapošljavanju i pravima za vrijeme nezaposlenosti (Narodne novine 16/2017; dalje u tekstu: Zakon) koji je objavljen 22. veljače 2017. godine i na snazi je od 02. ožujka 2017. godine... detaljnije


DRŽAVNE POTPORE ZA DRVOPRERAĐIVAČE

Poštovani drvoprerađivači,javite se na novi Natječaj za potporu


Ministarstvo poljoprivrede objavilo je natječaj za poticanje razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja u 2017. godini.
Potpore se dodjeljuju za sufinanciranje ulaganja u proizvodnu tehnologiju, primjenu i poboljšanje informacijske i komunika... detaljnije

Sajam suvenira 2017.

Poštovani! Na našoj web stranici pod "Dokumentima"- ostali dokumenti, možete pronaći Poziv za Sajam suvenira a koji se ponovno održava nakon stanke. Ako ste zainteresirani za izlaganje kontaktriajte nas na tel. br.  048/222-394, Udruženje obrtnika Koprivnica, kako bi Vam dostavili prijavnicu na Vaš mail. 

... detaljnije


HOK uvodi Obrtničku početnicu

U cilju promoviranja obrtništva kao i unapređenja poslovanja obrtnika, Hrvatska obrtnička komora pokrenula je „Obrtničku početnicu“ u kojoj će se na web stranici www.hok.hr na pristupačan način omogućiti upoznavanje s osnovnim pojmovima iz područja obrtništva.


„Obrtnička početnica“ nami... detaljnije< natrag

Anketa

Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
  Često

  Ponekad

  Rijetko

  Nikad


Rezultati