Vijesti iz poslovanja


Sunčano selo Jagnjedovec dobitnik Zlatne povelje

Sunčano selo Jagnjedovec primilo je na svečanosti u Zagrebu 19. prosinca 2017. Zlatnu povelju u kategoriji Poduzetnici u ruralnom turizmu u natječaju „Suncokret ruralnog turizma“ koji provodi udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo”. Veliko priznanje primila je Helena Hećimović, osnivačica Sunčanog sela.

... detaljnije


Nacrtu Prijedloga Zakona o obavljanju studentskih poslova

Obzirom da je otvorena javna rasprava o Nacrtu Prijedloga Zakona o obavljanju studentskih poslova u Udruženju obrtnika Koprivnica pozvali su na sastanak Bojana Patrčevića iz koprivničke podružnice Studentskog centra Varaždin kako bi iz „prve ruke“ saznali koje su najvažnije novine u navedenom Nacrtu Zakona.


Prema riječima... detaljnije


Prag za obrtnike „paušaliste“ u 2017. godini – 300.000,00 kuna


Zbog učestalih upita Savjetodavnoj službi Hrvatske obrtničke komore, podsjećamo sve obrtnike koji dohodak te porez na dohodak i prirez porezu na dohodak utvrđuju i plaćaju u paušalnoj svoti - tzv. obrtnici „paušalisti“, da dozvoljeni prag ostvarenih primitaka za 2017. godinu iznosi... detaljnije


Poslovni uzlet grada Koprivnice

Poštovani,


Nova prilika za stjecanje novih poslovnih znanja i inovacija otvara se za sve poduzetnike iz grada Koprivnice i okolice 8. studenog 2017. godine kada će se održati „Poslovni uzlet grada Koprivnice“ u Gradskoj vijećnici (Zrinski trg 1). Manifestaciju će otvoriti ... detaljnije


Edukacijska radionica na temu gastro i eno turističkog proizvoda

 


Hrvatska obrtnička komora najavljuje četvrtu u nizu edukacijsku radionicu na temu gastro i eno turističkog proizvoda koja će biti održana u Hotelu Westin u Zagrebu, 10.11.2017. Radionica je organizirana u suradnji Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske obrtničke komore.


Radionica će pružiti vrhun... detaljnije
< natrag

Anketa

Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
  Da, dobar je

  Ne, prethodni je bio bolji

  Nisam siguran


Rezultati