Održana 5. redovna sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Koprivnica


U utorak 19. prosinca 2017.g. održana je 5. redovna sjednica Udruženja obrtnika Koprivnica.


Na radnom djelu sjednice, članovi Skupštine jednoglasno su prihvatili Izmjene i dopune Financijskog plana za 2017., Financijski plan i Program rada za 2018. godinu. Osim toga, razriješeni su članovi Skupštine Udruženja: Vesna Šubarić Mujkić i Darko Pernjak te je izglasana nova predstavnica računovođa u Skupštini Nataša Srša. Isto tako imenovana je Komisija za popis imovine: Nataša Srša, Mario Bračko i Ljubica Čiković. Predsjednica Udruženja Irena Kovačić, kao i članovi Skupštine, izrazili su zadovoljstvo dosadašnjim radom i ostvarenim rezultatima Udruženja obrtnika Koprivnica.


Na svečanom djelu sjednice prisustvovali su predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec i predsjednik Obrtničke komore Koprivničko- križevačke županije Zvonko Pecikozić te tajnik Obrtničke komore Božo Barać.


U ime Hrvatske obrtničke komore, predsjednik Dragutin Ranogajec uručio je predsjednici Udruženja Ireni Kovačić „Povelju Udruženju obrtnika Koprivnica“ za izniman doprinos razvoju obrtništva i obrtničkih institucija povodom 50. godišnjice utemeljenja.


Predsjednik HOK-e D. Ranogajec i predsjednik OKKKŽ Z. Pecikozić dodjeljivali su Priznanja: zlatnu cehovsku škrinjicu- za dugogodišnji rad u Udruženju i za zasluge na promidžbu obrta i obrtništva, srebrnu cehovsku škrinjicu- za izuzetne rezultate i uspjehe u obrtništvu, brončanu cehovsku škrinjicu- za postignute uspjehe u organizaciji strukovno- cehovskog rada, strukovnog obrazovanja za potrebe obrtništva, kao i organizaciju kulturno- umjetničkih i sportskih aktivnosti obrtničkih društava te u humanitarnim aktivnostima te Povelje za doprinos i iskazanu potporu radu Udruženja i obrtništvu našeg kraja.


U nastavku su navedeni nagrađeni:


ZLATNE cehovske škrinjice:


Miroslav Tremski,


Irena Kovačić i


Darko Frankol.


SREBRNE cehovske škrinjice:


Zoran Pehnec,


Stanko Biškup i


Vlasta Puklavec.


BRONČANA cehovske škrinjica:


Željko Panić.


POVELJE:


Koprivnički Poduzetnik d.o.o.,


Obrtničko učilište POUKA,


Muzej prehrane Podravka,


Sekcija cvjećara UO Split,


Stjepan Ledinski,


Josip Mraz i


Sanja Gregorić.


 Objavljeno: 20.12.2017.


 • Anketa

  Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
    Često

    Ponekad

    Rijetko

    Nikad


  Rezultati