Održana 14. sjednica Upravnog odbora


Upravni odbor Udruženja obrtnika održao je svoju 14. sjednicu na kojoj je prihvatio Prijedlog nacrta Izmjena i dopuna financijskog plana za 2017. godinu kao i Financijski plan za  i Program rada za 2018. te ih kao takve uputio skupštini na izglasavanje.


Definirana je lista za dodjelu Priznanja povodom 50 obljetnice Udruženja koja će se dodjeljivati nakon sjednice skupštine 19. prosinca 2017. gdje će nam najvjerojatnije gost biti predsjednik HOK-e gdin Ranogajec.


Razmotreni su svi troškovi nastali od zadnje sjednice s posebnim osvrtom na obilježavanje Dana Udruženja i Dana Grada Koprivnice na kojem smo ove godine aktivno sudjelovali.


Upravni odbor složio se i sa svim troškovima vezanim uz obnovu zgrade Doma obrtnika u koju se ulaže svake godine no ove godine došlo je do većih ulaganja.


Stručna služba obavijestila je članove UO da Udruženje unatoč povećanim troškovima posluje pozitivno. Kao i da je odnos između odjava i prijava obrta u korist prijava: 63 prijave i 40 odjava.


Kolege su čestitali Zoranu Pehnecu na Priznanju Grada Koprivnice i Priznanju Ceha ugostitelja HOK-e.Objavljeno: 12.12.2017.


Anketa

Koliko često koristite usluge ili kupujete od neregistriranih subjekata?
  Često

  Ponekad

  Rijetko

  Nikad


Rezultati