Edukacijska radionica na temu gastro i eno turističkog proizvoda


 


Hrvatska obrtnička komora najavljuje četvrtu u nizu edukacijsku radionicu na temu gastro i eno turističkog proizvoda koja će biti održana u Hotelu Westin u Zagrebu, 10.11.2017. Radionica je organizirana u suradnji Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske obrtničke komore.


Radionica će pružiti vrhunski edukativni sadržaj i informacije o svjetskim trendovima u segmentu gastronomije i enologije, uključujući marketing, a namijenjena je prvenstveno chefovima u restoranima, voditeljima ugostiteljskih objekata i sl.


Predavači su chefovi okrunjeni Michelinovim zvjezdicama i vrhunski sommelieri.


U nastavku je prikazani program radionice i način prijave.


ROK I NAČIN PRIJAVE: najkasnije do četvrtka, 9. studenog do 20.00 sati.


Link za prijavu :


http://www.htz.hr/hr-HR/poslovna-dogadanja/edukacije/edukacija-2017/hrvatska-365-gourmet-radionica


 


PROGRAM RADIONICE:


 


09:00-09:30        Registracija uzvanika


                                           


09:40-10:20       „Glava u zvjezdicama“, Chef Lionel Levy, 1 Michelin *


 


10:20-10:40       „Tradicionalno i moderno u gastronomiji“, Chef Filippo Saporito,  1


                           Michelin *


 


10:40-11:20       „Slatki dašak za lijepo sjećanje“, Chef slastičar Yoan Dessarzin


 


11:20-11.45        Pauza za kavu


 


11:45-12:15       „LoveMark , brendiranje emocijama“,  Gabriel Vasquez


               


12:15-13:10       „Sljubljivanje hrane i vina/najpoznatije svjetske sorte“, Mira Šemić


 


13:10-14:00       „Osnovna načela sljubljivanja jela i vina  uz prezentaciju i degustaciju


                           autohtonih



Objavljeno: 17.10.2017.


  • Anketa

    Da li Vam se sviđa novi dizajn stranice?
      Da, dobar je

      Ne, prethodni je bio bolji

      Nisam siguran


    Rezultati